dcarp Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 Poštovanje kolege, hoću da kupim komplet štapova za sina koji bih i ja koristio kao rezervni komplet. Izbor je između Shimano Alivio, Formax Avatar Carp (novitet za 2016) i Cormoran Pro Carp Black. Svi stapovi su 3,6m i 3lb, trenutno 4000 / 4500 din. Trebaju nam za razvlačenje nekih 70/90 m ili izbačaj 80/90m. Za sada uzimam samo štapove. Svaka pomoć je dobrodošla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 Par klinaca kod mene peca na Blek Vidou 3lb,savrsen stap za omladince,lagan,prackast i jeftin jako.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojankingcarp Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 Poštovanje kolege, hoću da kupim komplet štapova za sina koji bih i ja koristio kao rezervni komplet. Izbor je između Shimano Alivio, Formax Avatar Carp (novitet za 2016) i Cormoran Pro Carp Black. Svi stapovi su 3,6m i 3lb, trenutno 4000 / 4500 din. Trebaju nam za razvlačenje nekih 70/90 m ili izbačaj 80/90m. Za sada uzimam samo štapove. Svaka pomoć je dobrodošla.Video sam ovaj Formax Avatar izgleda izvanredno moje misljenje je da je bolji od daive Black Widov. Ako se razmisljas izmedju ova tri stapa ja bi se odlucio za Avatar! Realno ako kupis shimano alivio njega ces kasnije mnogo lakse prodati samo zato sto je shimano. Jos jednom moj glas ide Formax Avatar Carp. Mislim da je best buy za te novce. Pozdrav i BISTRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrujicZ Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 Ja sam koristio alivio 12 ft 3 lb meni je bio odlican.mislim da ce ti odlicno odradjivati posao.ne znam kakav je avatar ali daiwa mi se ne svidja.pogledaj i maver genesis isto dobar stap mislim da je u tom cenovnom rangu.clan foruma Shoga cini mi se da ima maver stapove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 Daiwa Black Widow odlican stap,ali 3.6 3.5 lb od 3 lb je jako mek odlican stap krut jak,ako ti to treba,ako ti treba mekan onda od 3 lb ali je jako osetljiv i mekan od 3 lb.Svaka preporuka pecao sam na 5 puta skuplje stapove i tvrdim da je ovaj stap jedan od retkih koji za tako male pare pruza toliko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 Ne slazem se da ce lako prodati Alivio, puni su ih oglasi, a i zato sto je nov u radnji jeftin, tako da ce ljudi pre kupiti nov, nego polovan za malo manje para.Maveri i moja preporuka, samo sto bi oni izasli skuplje od navedenog budzeta, ali stvarno su best buy. Formax-ove novije modele nisam imao prilike da vidim, a sto se novijih serija Daiwe tice, preporucujem samo varijante 3.5lb posebno kod Black Widow-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojankingcarp Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 Moja greska pomesao sam ovaj novi stap sa Avatarom. Gledao sam neki drugi tek sam sada video na sajtu da to nije taj stap. U svakom slucaju ovaj formax i daivu nemoj uzimati. Od toga sto si pitao moj glas ide za Alivio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojankingcarp Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 http://formaxstore.com/product/bullet-distance-3-60m-2sec-3-50lb/12993/ Na ovaj sam stap mislio ne na Avatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcarp Posted April 25, 2016 Author Share Posted April 25, 2016 Hvala na izdvojenom vremenu,nekako mi je Shimano najbliži kupovini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 Prologic C.O.M. od 10ft 2lb. Vrlo lagan stapic mislim da je pravi izbor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackcarp Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 Topla preporuka za dete Cormoran bull fighter odlican stapic Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcarp Posted April 28, 2016 Author Share Posted April 28, 2016 Pazario sam Shimano, omladinac je prezadovoljan,sezona je ispred nas sad ostaje da ih testiramo.hvala na pomoċi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kole-mpek Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Bravo. Ja bi svršio 417 puta kada bi mi sin tražio tako nešto.Sve traži neke gluposti. Ove kopačke, one kopačke, dresovi, memoriske kartice.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Jel Alivio u pitanju? Sa kojim masinama planiras da uklopis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcarp Posted April 28, 2016 Author Share Posted April 28, 2016 Alivio CX 3,6m 3lb.Za masinice jos uvek ne znam.za pocetak cu probati moje Okume distance da vidimo sta stapovi mogu a za konacnu varijantu ne znam.imam neke male formaxove ali to nije nista posebno.prethodno sam koristio Tice spinfokus 4000 ,dobre su bile.mozda ih uzmem ponovo ili Sporteru takodje Tica,ona je bila moj ne dostizan komad pribora dok sam pocinjao,pa na taj nacin ispunim i sebi zelju.u svakom slucaju prvo selter pa onda nove masine,do tada snalazimo se sa onim sto imamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 prologic C O M 3m 2.75lb moj sin od 10g peca na njih ekstra se ponasaju i na vecoj ribi Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 prologic C O M 3m 2.75lb moj sin od 10g peca na njih ekstra se ponasaju i na vecoj ribi prologic C O M 3m 2.75lb moj sin od 10g peca na njih ekstra se ponasaju i na vecoj ribihttps://www.youtube.com/watch?v=Qhj3a1FYjJA :yahoo: :yahoo: 8P :rofl: :a026: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts