ganic Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Ajde da postavim pitanje da ne bude kao na svim forumima ista pitanja se vrte , ja pecam uglavnom na divljim vodama pa me interesuje ima li takvih i kakva su iskustva dali neko peca na hranilicama i kakve sisteme koristi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazaborcanac Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Brate,ja na hranilicu uglavnom pecam sad s prolecha i to iskljuchivo komercijalu.Koristim obichne hranilice s kradkom cevchicom,i obavezo kratak predvez.Ranije sam pecao i Tamish,ali uglavnm sam dobijao babushke na taj sistem.U zatishku nekom na reci ipak vredi pokushati jer mozhe da se zaleti i neki sitan chora,i to na crvicha.Jedne godine na Debeljachi Nesha,Srki i ja smo ga upropastili na taj sistem,da je chovek dosho i pitao-AMAN SHTA MU TO VISHE RADITE.A mi izginusmo od fizikalije.Da skratim sprolecha po meni,kad temperatura vode postige bar 10-12 stepeni,to je ubedljivo neprevazidjen sistem Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Brate,ja na hranilicu uglavnom pecam sad s prolecha i to iskljuchivo komercijalu.Koristim obichne hranilice s kradkom cevchicom,i obavezo kratak predvez.Ranije sam pecao i Tamish,ali uglavnm sam dobijao babushke na taj sistem.U zatishku nekom na reci ipak vredi pokushati jer mozhe da se zaleti i neki sitan chora,i to na crvicha.Jedne godine na Debeljachi Nesha,Srki i ja smo ga upropastili na taj sistem,da je chovek dosho i pitao-AMAN SHTA MU TO VISHE RADITE.A mi izginusmo od fizikalije.Da skratim sprolecha po meni,kad temperatura vode postige bar 10-12 stepeni,to je ubedljivo neprevazidjen sistem Na kojim komercijalama je hranilica sa crvom kao mamcem dozvoljena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Borcancima je sve dozvoljeno !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thug Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Za Dunav MAMA,iako je ne gotivim...Ume da bude interesantna s PROLECA (koje zeljno iscekujem)...Proteini pa jos i migolje... :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Na kojim komercijalama je hranilica sa crvom kao mamcem dozvoljena? Za slobodno pecanje na svim koliko ja znam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Kad se vrati stari forum,ima post o pecanju na Dunavu- ima slika sa dunavskim sistemom, olovo 120 gr, virbla,i okrugla kao feder hranilica, bez cevki,zakon za Dunav.evo i slikica iste, malo je veca ima i manjih.kroz "feder ide sistem sa dlakom na kraju.http://img853.imageshack.us/img853/6158/slika0162small.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Za reke hranilica nezaobilazna stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
sumadinac Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 ja na reci bez hranilice ne pecam ali probacu bez pacemo videti Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 koja je hrana najbolja za hranilicu, da nije kao testo vec da se otapa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Ako nadjes Milo CARP,mozes i da je malo iseces sa prekrupom a odnos ces napraviti u odnosu da li je za stajacu ili tekucu vodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 sensans 3000carp,malo prekrupe,malo belog brasna i secerac .... http://carptrade.co.rs/index1.php?c=65&p=2217 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts