puf1 Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 Da li neko ima bilo kakvo iskustvo ili saznanja o ovom novom štapu(model 3,90m,3,5lb.) i eventualno poredjenje sa Beast Masterom 3,90 3,5lb ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlocko Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 Ja sam od skoro ponosni vlasnik 3 kom modela 12,6" 3,25lbs i mogu samo reci da je stap izuzetan. Gotovo neverovatan allrounder, bacacki gledano odlican, a na ribi "old school" osecaj sa ogromnom rezervom snage. Ako jos neka informacija treba tu sam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Imam taj stap u radnji i zasad sam ga samo drzao i mlatio sa njim, nisam pecao.Za razliku od stare serije C3 ovaj je puno bolje odradjen. Tanji blank sa vecom snagom a opet dosta mekan i elegantan.Pricao o verziji 13" 3.50lb, jako dobar stap sa odlicnom Fuji opremom i protivpetljajucim vodilicama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Ljudi, da li ima neko ove stapove? Kako su se pokazali, konkretno 12ft, 3.5lbs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BG Carp Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Imam Prologic C3, stara serija sa aluminijumskim ALPS nosačima mašinica...12ft, 3.5 libre...više nego zadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Ima li jos neko da koristi RAS u 12ft ili 13ft verziji, da kaze nesto vise o stapu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlocko Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Ponosni sam vlasnik jednog seta ovih stapova u opciji 12,6 ft / 3,25lbs 50mm prva vodjica najlona.U ovoj opciji su mi se, ubedljivo najvise dopali. Kvalitet izrade je daleko preko prethodnih serija (imam i set C3 prvih 13/3.5), a dizajn, meni licno savrsen. Malo retro malo moderna izvedba sa vise nego solidnom opremom. Za razliku od opcije 3,90/3,5 lbs blank je ultra tanak i izuzetno lagan. Akcija stapa je po meni najvece iznenadjenje kod ove cenovne kategorije i meni licno, glavni razlog za kupovinu. Allround kakvog inace moras platiti bar 3 puta vise. Sa jedne strane vise nego pristojan bacacki alat, a sa druge strane pravi play stap sa ogromnom rezervom snage pune parabole. Stap koji pokriva 90% situacija slobodnog ribolova (nije bas za Dunav i panjeve, niti bas za vitlanje velikih tezina) narocito za komercijale. Uzivanje sa svim velicinama riba uz potpunu kontrolu sa izuzetno lakim dometom preko 100m. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stina Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 Kolega, može li još koja riječ o C3(12,6 dr 3.25lb ili 13 ft 3.5 lb)hvala unaprijed Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlocko Posted May 18, 2018 Share Posted May 18, 2018 Kolega, može li još koja riječ o C3(12,6 dr 3.25lb ili 13 ft 3.5 lb)hvala unaprijedSta, konkretno, vas interesuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stina Posted May 18, 2018 Share Posted May 18, 2018 Otprilike razlika između 12,6 ft 3.25lb i 13 ft 3.5 kn(akcija štapa piše da je "poluparabolik")dobro si objasnio, al ako može još koja rječ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stina Posted August 3, 2018 Share Posted August 3, 2018 Štapovi ovjereni,šaran 22 kg ,dobri pod ribom ,daljina izbačaje zavidna,kvalitetna izrada.Upareni sa Trio Rex carp 60 okuma.Jako sam zadovoljan,to su moji dojmovi.Bistro! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan^ Posted August 28, 2018 Share Posted August 28, 2018 Drugari jel neko probao c3 new i kakva su iskustva? Konkretno me interesuje verzija 12ft 3,5lbs. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts